Israelsk blockchain-oppstart Kirobo har utviklet en løsning for å angre feilaktige bitcoin-transaksjoner før mottakeren har gjort krav på dem. Nå kan teknologien brukes av eierne av Trezor-enheter for å oppnå bedre beskyttelse og redusere risikoen for menneskelige feil.

Hjelpe brukere med å gjøre færre feiloverføringer

Et unikt trekk ved kryptovaluta-transaksjoner på de fleste offentlige blokkjeder er at når de er behandlet av nettverket, kan de ikke spilles av, med mindre mottakeren samarbeider. I mange tilfeller fører imidlertid overføringsfeil til at poletter sendes til adresser uten eier, noe som betyr at de i det vesentlige er tapt for alltid. Andre potensielle problemer innebærer betaling av for store transaksjonsgebyrer og ondsinnede hackere som erstatter de tiltenkte mottakeradressene med de de kontrollerer.

Kirobo har utviklet det de kaller et „logisk lag“ for blokkjeder for å redusere avsenderfeilproblemet. Kjernetanken er at en kryptokurrency-transaksjon gjennom Kirobo ikke blir sendt til nettverket før den tiltenkte mottakeren sender en hemmelig bekreftelseskode. Plattformen har allerede lansert sitt beskyttelseslag for Bitcoin-overføringer, og lignende funksjonalitet er utviklet for Ethereum. Kirobo ser også ombord på andre blokkjeder som EOS, Tron, Litecoin, Cardano og NEO.

Legge Kirobo til Trezor for enda bedre beskyttelse

Nå, i en viktig milepæl for Kirobo, har funksjonaliteten blitt gjort tilgjengelig for avsendere av Bitcoin-transaksjoner på Trezor-maskinvarepunger. I likhet med Ledger-enhetene som allerede kunne brukes med Kirobo, er Trezor hardware-lommebøker fysiske verktøy for kald lagring og sikker sending av kryptovalutaer. De beskytter brukerne ved å lagre private nøkler i spesielle områder av mikrokontrollerne, være immun mot datavirus og risikoen for å samhandle med potensielt sårbar programvare under overføringer.

Kirobos administrerende direktør Asaf Naim understreket viktigheten av nyhetene for prosjektets fellesskapsmedlemmer og sa „Til slutt, etter hundrevis av forespørsler og vårt team har investert innsats, er angre-knappen for Bitcoin-transaksjonen endelig tilgjengelig for Trezor-brukere.“

I utgangspunktet er det bare eierne av Trezor One-enhetene som kan grensesnitt med Kirobo, med støtte for Trezor T-modellen som skal legges til senere. For å dra nytte av Kirobos tjeneste, bør Trezor-brukere bare logge på overføringssiden på Kirobo-nettstedet og velge Trezor som maskinvarepungebok for å sende BTC.

‚Whale-Proof‘ som satser på Kirobo for å øke adopsjonen

Kirobo-plattformen har også sitt eget innfødte KIRO-token som lar brukerne betale reduserte avgifter. Kirobo har kommet med en ny tilnærming for å distribuere token til tidlige brukere via likviditetsinnsats på Uniswap V2. Brukere som vil bidra med ETH til ETH / KIRO-bassenget, vil bli belønnet med KIRO.

For å unngå konsentrert tokeneierskap med tilhørende risiko for prismanipulering, er imidlertid KIRO-likviditetsinnsats begrenset til maksimalt 7 ETH per lommebok. Belønningsprogrammet er satt til å kjøre i 12 måneder, med andre Uniswap-bassenger som potensielt også er i røret. Kirobo-teamet jobber angivelig også med sitt eget defi-verktøy som snart vil bli avslørt separat.

Kommentare geschlossen