24. Juni 2020 · Kommentieren · Kategorien: Bitcoin

Suositun vaihtopartnerimme OKCoin toi sinulle tämän vaihtouutisten.

Tiedot Bitcoin-kaivostyöläisten ympäröivästä toiminnasta tarjoavat sijoittajille merkittävän kuvan kryptovaluutan vertailuarvon markkinaolosuhteista

Nyt näyttää siltä, ​​että massiiviset kaivostyöntekijät viittaavat siihen, että Bitcoin Future sijoittuu näkemään jonkin verran turbulenssia lähitulevaisuudessa, koska se oli vasta toiseksi suurin kaivosmiesten poistumisprosentti sen jälkeen, kun se viimeksi oli 10 000 dollaria.

Siitä huolimatta, että tämä on potentiaalinen laskusuuntainen lyhyen aikavälin signaali, näyttää siltä, ​​että Bitcoinin keskipitkän aikavälin näkymät ovat edelleen kirkkaat kryptausvaluutan ns. ”Valaiden” trendin takia.

Jos historia toistuu, salausvaluutta voisi olla hyvin sijoitettu näkemään huomattavasti enemmän ylösalaisin tulevan kuukauden aikana.

Bitcoin näkee massiivisten kaivosmiesten poistumisen; Analyytikot odottavat volatiliteettia
Yön yli Bitcoin- kaivostyöläiset alkoivat siirtää huomattavan määrän omistusosuuksistaan ​​vaihtumattomista lompakoista.

Tyypillisesti ulosvirtaukset kasvavat juuri ennen salauksen näyttämistä massiivisesta myynnistä, mikä viittaa siihen, että ne aikovat myydä louhitun BTC: nsä avoimilla markkinoilla.

Cryptocurrency-analyytikko Cole Garner puhui viime yönä nähneistä ulosvirtauksista selittäen, että ne olivat toiseksi suurin, mitä se on nähnyt sen jälkeen, kun se viimeksi koski 10 000 dollaria.

Hän päättelee, että tämä aiheuttaa lähitulevaisuudessa „kokonaan paljon myyntiä“.

”Iso piikki kaivostyöntekijöiden ulosvirtauksissa yli yön. Toiseksi suurin, koska Bitcoin saavutti 10 000 dollaria. Odotan paljon myyvän, aloittaen pian. “

Kuva Cole Garnerin palvelusta. Tiedot CryptoQuantin kautta

Tämän ei ole vielä aiheuttanut mitään painostusta Bitcoinille, koska sen kauppa käy tällä hetkellä vähäisessä määrin nykyisellä hinnallaan 9 620 dollaria.

Yksi syy siihen, miksi tämä ei ehkä vaikuta sen hintatoimintaan lähitulevaisuudessa, on se, että salaus on myyty OTC-sopimuksen kautta. Huolimatta siitä, että tämä on vähemmän karhua kuin se on siirretty vaihtoon, Garner huomauttaa, että se ei silti ole hyvä merkki.

”Tämä on todennäköisesti OTC-kauppa, koska virrat eivät näytä johtavan vaihtoon. Olisin huolestuneempi, jos he menisivät vaihtoon – silti kaivostoimittajat, jotka liikuttavat paljon kolikoita, eivät ole koskaan hyvä merkki. ”

Valastoiminnan historialliset tiedot viittaavat siihen, että heinäkuu tulee olemaan suuri kuukausi BTC:

Huolimatta siitä, että Bitcoin on mahdollisesti sijoitettu näkemään joitain lähiajan heikkouksia, on tärkeää huomata, että historialliset tiedot kryptoksen „valaiden“ aktiivisuudesta näyttävät viittaavan siihen, että sen seuraava härkämarkkinat voisivat alkaa heinäkuussa.

Analyysialustan CryptoQuant toimitusjohtaja Ki Young Ju selitti, että joidenkin BTC: n suurimpien valaiden näkemät vaihto näyttää vetävän nousevan kuvan kryptovaluutalle.

Hän toteaa erityisesti, että härkämarkkinat ovat historiallisesti yleensä alkamassa neljä kuukautta sen jälkeen, kun valuutan nosto on saavuttanut vuoden korkeimman tason. Tämä tarkoittaa, että vertailukohdan digitaalisen omaisuuden seuraava härkäajo voisi alkaa heinäkuun puolivälissä.

“Osta BTC, kun valaat lähettävät bitcoineja pörssistä. BULL-markkinat alkavat yleensä neljä kuukautta sen jälkeen, kun pörssin keskimääräinen nosto on saavuttanut korkeimman tason … Viimeisimpien tietojen mukaan BTC-pullomarkkinat alkavat todennäköisesti heinäkuun puolivälissä. ”

Kommentare geschlossen